trött

Sitter i sängen och är trött och grinig och nu vill jag dricka något. Senare idag ska jag nog åka och titta på min match, men vi får se hur det blir med det.

nytt

Tog bort informationgrejen för jag orkade inte ha den, men ska nog snart byta design igen för jag är inte nöjd. Men denna får duga så länge.

- packar

Håller på och packar för fullt här hemma!

Idag har inte jag gjort så mycket, tittade på 9e:s musikal i skolan, GRYMT BRA! Efter skolan drog jag och Carro ner till stan och köpte mina skolavslutningsskor, moooonsterklackar, sen gick jag hem till Jennifer en stund och sen åkte jag hon och Sara till träningen. Men nu måste jag fortsätta packa, puss!!! 


- ska nog äta

är jättehungrig :(


- godnatt

nu går jag och lägger mig, godnatt!! :)



- sovmorgon

Våran lärare var suk idag så vi fick sovmorgon :) Men nu måste jag ändå gå till skolan för annars blir jag sen till nästa lektion. Har fysikprov idag, känns inte så bra..

- bakar

Sitter i vardagsrummet och väntar på att sockerkakan som står i ugnen ska bli färdig sen blir det baka en kladdkaka också. Mamma ska stå i kiosken på matchen idag och då fick jag baka något som hon kan sälja och så. Vid halv fyra ungefär drar jag till samlingen, vi kanske hörs innan det. Vet inte riktigt än :)

bild i repris


- citat

I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor.
If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that.
- Eminem

Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding.
- Albert Einstein

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.
- Eleanor Roosevelt

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
- Gandhi

Some are born great, some achieve greatness, and some have greatness thrust upon them.
- Shakespeare

- plugga fysik på en lördag, kul

Sitter och pluggar fysik men har tagit några pauser lite då och då och spelat lite gitarr, piano och tittat lite på tv och sånt skit. Idag ska jag bara ta det lugnt tror jag, känns som att jag behöver det. Imorgon är det match, vet inte när samlingen är men antagligen någon gång. Nu måste jag nog fortsätta plugga lite fysik, skönt att vi bara har prov på tisdag och sen ett grupparbete i hemkunskap kvar innan sommarlovet!

fuck yeah, jag är gangster!

- kajsa min kärlek

Nu sitter jag i min soffa helt nyduschad och fräsh, Kajsa duschar just nu. Sen ska vi äta för jag är jättehungrig. Tittar på Sverige-USA i hockey-vm och Svergie leder med 6-2 med bara typ 1 minut kvar, grymt! Sedan sist har jag inte gjort så mycket. Sov hos Kajsa igår och idag sover hon här. Mysigt! Känns som att vi träffas ganska ofta med det är asbra! :D Nu ska jag chilla lite till och sen går väl vi och lägge oss antar jag. Hörs när vi hörs, puss!

VÄRLDENS BÄSTA!

- premiär matcher i två olika serier!

Igår hade vi premiär match i div. 5 mot Valla. Gick helt åt helvete och ingenting fungerade, förlust med 6-1. Efteråt åkte jag hem och gjorde mig iorning lite smått och vid sju ungefär hämtade vi upp Helena, Emil och Viktor så åkte vi till Kajsa, efter en stund kom Melinda och då åt vi tacos, mums. Senare kom Augustin och Sonader också. Hade en nice kväll. Va ute och gick en stund och fyfan vad rädd jag var ett tag, hade nästintill panik. När vi kom in igen så tittade vi på Herkules (<3<3<3<3<3<3). Killarna drog hem nån gång och då pratade vi en stund och sen gick vi och la oss.

Idag hade vi premiär match i div. 4 mot Stenkvista och det gick mycket bättre, vinst med 3-0. En assist fick jag med mig också. Nu efteråt mår jag lite sådär och mamma tror att jag har en blödning i ryggen så om jag får ondare så måste vi åka till sjukhuset, men jag tror inte att det är så farligt, får hoppas på det. Nu ska jag plugga en stund och sen ska jag titta på film och sova.


Emil (wtf???), Kajsa och jag.

RSS 2.0