- ursäkta för gamla bilder hela tiden, men orkar inte ta nya :)

Nu ska jag städa mitt rum sen drar jag till Fanny och sover där :) Är gryyymt taggad tills imorrn :D Men nu måste jag skynda mig!

- god morgon!

har nyss gått upp, eller sitter fortfarande i sängen men aa. Senare sk jag träffa Fanyn så ska vi köpa lite saker till imorgon, kommer bli niice. Ska testa kläderna sen så att det sitter bra, annars har jag ett problem.. Men nu ska jag nog äta något för jag är hungrig :)


- ska sova

har inte orkat uppdatera idag, men nu ska jag sova. godnatt :)

- min vän är underbar

Vad skulle jag göra utan dig, du har hjälpt mig så många gånger, även fast vi "bråkar" väldigt ofta så spelar det ingen roll för ingen av oss bryr sig. Även om vi inte har pratat på flera veckor och någon händer så kan jag ändå prata med dig om det händer något. Som nu när vi har glidit ifrån varandra lite så kan vi ändå prata om allting och det är så sjukt skönt att bara få prata ut om allt som man inte kan säga till någon annan. Det är just det som får mig att älska dig. Jag erkänner att jag kan vara hur sur som helst på dig men sen glömmer jag bara bort allting när jag tänker på alla dom fina minnena som vi har tillsammans. Otroligt många och jag kommer aldrig glömma dom. Du vet att jag alltid finns här för dig när du behöver prata, precis på samma sätt som jag vet att du alltid finns där för mig. Du är så underbart bra och helt ärligt så vet jag inte vad jag skulle göra utan dig. I 2 och ½ år har vi känns varandra nu, kommer fortfarande ihåg första gången vi träffades. Men det sjuka med det är att det känns inte som att det var för över 2 år sen, det känns mer som att jag har känt dig hela livet, du anar inte hur stor del du är av mitt liv. Lova att aldrig lämna mig för jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, vem skulle jag sitta och klaga på när du inte gör som jag säger, vem skulle jag rätta svenskan på hela tiden och vem skulle jag dela alla mina minnen och hela mitt liv med? Jag älskar dig Sara, även om jag inte alltid är så bra på att visa det.

de klassiska bilderna!

- trött, har ont och har inga nya bilder (y)

Kom hem från cupen vid tre men har inte orkar blogga. Det laget jag spelade med slutade iallafall som fyra och de andra Harglaget vann över oss i sista matchen om 3e/4e pris så dom kom alltså trea. Jag stod i mål och det gick faktiskt väldigt bra för mig, iallafall med tanke på att jag inte brukar stå i mål. Men jag hade bara shorts och vi spelade på konstgräs så mina knän är ju helt fucked up nu. Ont gör det :( Nu ska jag spela lite på min keyboard och sen ska jag kolla på nån film tror jag.

- jag året 2010

januari
februari
mars
april
maj
juni
juli
augusti
september
oktober
november
december

- tidsinställt

Nu sitter jag antagligen påväg till Linköping. Har ingen aning om när jag kommer hem men har iallafall fixat ett inlägg till er som kommer upp strax innan två. Om inte klockan är för mycket bär jag kommer hem uppdaterar jag nog då också.

- hemma

Sitter i sängen och snart sova, samling 7 imorrn, först ska jag fixa nåra tidsinställda inlägg tills imorrn :D

fooooootboll <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

- hos Fanny

Sitter hos Fanny tillsammans med henne och Maja just nu och leker med valparna men ska snart hem. Var hos Johan med honom, Emelie och Marcus men där fick jag inte vara kvar så jag gick till Fanny istället, dit var jag välkommen. Det kallar jag en ÄKTA vän :) Men som sagt så ska jag snart gå hem. Kanske uppdaterar mer då.

otroligt söta hundvalpar!

- mot stan

Nu har jag duschat och Emelie är hos sig och ska duscha där. Vid halv fyra ska vi ta bussen till stan och sen ska vi hem till Johan. Jag ska hem ganska tidigt idag för jag har cup imorgon.

random bildval men sara är söt :)

- emelie är hääär

Ligger i min säng och pratar, köpte trådlöst tangentbord och en trådlös mus idag så använder det och har datorn på tvn. CHILL! Nu ska vi kolla på The Vampire Diaries.

JAG VILL HA SOMMAR :(

- hos kusinerna

Sitter hos kusinerna i Eskilstuna och ska snart dra till tunapark, tänkte inte skriva så mycket men jag uppdaterar när jag kommer hem ikväll. Ingen bild blir det heller :)

- music





- 25 december

Hola! Min julafton blev helt perfekt! Fick jätte fina julklappar, har inte tagit kort på dom men kan säga vad jag fick istället. Men det gör jag nog i slutet av inlägget. Igår började allt med att vi i familjen öppnade julklapparna från varandra här hemma, sedan åkte vi till Flen och åt julgröt hemma hos farmor med släkten. Vid tre ungefär åkte vi hem till mina kusiner och kollade på kalle och var där resten av kvällen. Kul att proppen gick mitt under kalle.. Men det var bara en kort stund som tur var. När kalle var slut öppnade mina kusiner alla deras julklappar och jag öppnade det jag hade fått av farmor och kusierna. Sen åt vi mat, och ååååååh vad gott det var! Kom hem från Flen vid tre ungefär och då gick jag och la mig.

Här har ni allt jag fick!
Elgitarr+förstärkare
Stålsträngad gitarr
Avril Lavigne parfym
Ansiktsmasker
Trosor+strumpor
Värmespray
En tjocktröja
Pyjamas byxor
Keyboard
Pengar
Fotbolls stjärnor 2011 (bok)
Stickad halsduk+vantar
tror att det var allt :)

så otroligt söta :)

- hemma från vingåker

Var och hälsade på släkten i Vingåker förut och nu kollar jag på The Vampire Diaries <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3  älskart. Imorgon är det julafton för er som missat det :)

V A C K R A !

- ensam

Nu har alla åkt hem ås jag sitter här helt ensam och ska snart gå och lägga mig. Blev en riktigt lyckad kväll med massa skratt! Kollade på 8 mile och American Pie Beta House. Förresten så fick vi ju betygen idag, blev jätte nöjd! Men nu ska jag gå och borsta håret och sen ska jag sova. Imorgon blire åka till Vingåker.



slår in julklappar!

Håller just nu på att slå in lite julklappar, passar på innan alla kommer hit. Hittade julklappar till nästan alla på stan idag, Melinda hjälpte mig också en hel del ;) Det där med shopping är inte min starkaste sida direkt. Men nu måste jag skynda mig!



hahaha, söööta ;)

avslutning idag SKULLE HA LAGTS IN IMORSE

Ska snart gå till skolan för att sitta i aulan och lyssna på lärarna och kanske sjunga en låt med klassen men jag vet inte. Sen får vi betygen och efter det får vi gå hem. Känns ju lite onödigt att gå åtill skolan idag..

Efter skolan går jag och Melinda hem till mig och öppnar betygen, sen rar vi ner på stan för jag måste köpa lite julklappar, är inte färdig än. Men det går nog snabbt för jag vet ungefär vad jag ska köpa till alla. När vi är klara på stan drar vi hem till mig igen och fixar lite och ikväll kommer massa folk hit. Myyyyysigt. Men nu måste jag ta på mig mina byxor för det har inte jag orkat göra än :)

musik ♥

klicka på bilden för att komma till världens bästa spotifylista :)

träääääna idag :D :D :D :D

Idag ska jag träna, är taggad till tusen! 


svar

sara YEAH om duuusch:
skulle du kunna vara snäll och byta namn till typ sara yeah istället för sara flash? :( <3

svar: nää, men dem jag skulle kunna tänka mig att byta till är antingen sara rälsen, sara randen, sara pricken, sara finnen, sara läppen, sara sockerpullan, sara ljungsbrud, sara lappen eller sara spottarn :)<3
vi är ju så vackra

duuusch

Ska hopa in i duschen en snabbis nu och sen ska jag sova. Har varit jättetrött hela dagen och är det fortfarande. Det blev ju inte direkt bättre när jag blev dränkt i snön utanför sporthallen helller.. Orkar inte skriva mer, är ju trött ;)


ska sova

nu går vi och lägger oss, godnatt. uppdaterar imorgon när jag får tid till det

hemma

Tränade förut och nu sitter jag på mitt golv och messar lite och väntar på att Emelie ska komma hit. Hon ska sova här inatt igen för imorgon har vi innebandyturnering i skolan och jag bor mycket närmare rosvalla där vi ska vara. Johan och Marcus kommer kanske hit också, men det är inte säkert än så vi får se hur det blir med det. Det enda jag vet att vi ska göra är att kolla på The Vampire Diaries! Jag och Emelie kollade på 12 avsnitt igår och vi är helt beroende, så otroligt bra serie! Men nu ska jag torka mitt hår och sen ska jag äta.

inte alls redigerad, det bara blev
så när jag tröck på 'takortknappen'..

dagen +emelie är här :D

Dagen började med att jag vaknade vid ungefär halv tio och då duschade jag. När jag hade duschat, fönat håret och klätt på mig skjutsade mamma mig till sporthallen där jag kollade på Johans match. Dom vann med 5-1 och efter gick jag, han och Marcus med några andra till stan för att leta julklappar. När vi var klara gick vi hem till Marcus och satt där och pratade om allt möjligt en bra stund. Alltså dom killarna är inte normala någonstans. Iallafall, sen gick vi hem till Johan och var där en stund och vid halv sex ungefär gick vi till bt för dom skulle möta Jennifer och sen bli hämtade och jag skulle möta Emelie och sen ta bussen hem till mig.

sööööööt
Nu sitter jag och Emelie i min säng och myser med hennes lilla chihuahua samtidigt som vi kollar på The Vampire Diaries. Har en mysig myskväll :) Men nu ska jag vara social mot Emelie igen :)

fullt upp hela dagen!

Idag kom jag jag i tid till skolan! Alltså så jag verkligen kunde sitta där och ta det lugnt, ska nog försöka fortsätta med det :) Iallafall, hela dagen i skolan repade vi till julshowen, förutom sista lektionen som vi hade och då kollade vi på våran klasskonsert, en liten bit, men det gick jättebra att repa till julshowen! Det kommer bli gryymt, på tisdag gäller det!

bild från klasskonserten

Efter skolan tog jag bussen till stan. kollade på julklappar, när jag kom till bt så messade Johan och frågade om jag ville komma till honom en stund, så jag gick dit och vid tio tog jag bussen och nu är jag hemma. Ska nog snart sova för jag ska kanske kolla på Johans match och den börjar kvart över tio.. Men vi får se hur jag gör :D

bild på mig och Oscar bara för att han är så bra

jag verkar vara den ända som kan blogga

det är tydligen något fel på blogg.se men jag kan blogga iallafall. skumt.. Jag ska iallafall hoppa in i duschen nu och sen ska jag sova. godnatt :)
gammal bild men den är väl lite smått gullig sådär

jag älskar dig



tidsfördriv

51 frågor när du har tråkigt!

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
- spelar inte så stor roll men helst antingen klarblåa ögon eller ljusbruna.
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
- nej, bara små pussar (a)
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
- min säng
4. Hur lång är du?
- 162 kanske, tror jag iallafall
5. Vilken är den senaste filmen du sett?
- Romeo och Juliet
6. Skirv hela ditt senaste sms i inkorgen:
- skolan :)
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
-  oftast sms men det är mysigt o prata också
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
- jag vet inte
9. När såg du senast din mamma?
- förut idag
10. Icke godkänt i något ämne?
-  nej 
11. Mvg i något?
-  ja
12. När vaknade du idag?
- först 06.20 typ, sen somnade jag om till 9
13. Vilken är din favoritplats?
-  sängen och hånö
14. Vilken plats föredrar du minst?
- någonstans nära en orm
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
- i miami eller i sverige och samlar ihop pengar till att flytta till miami
16. Hur stor är din säng?
- stoooor
17. Vad sover du i?
- trosor och ibland tröja
18. Hur många kuddar har du i sängen?
- 5
19. Var har du bott/bor?
- katrineholm, stan, rosenkälla, stenkulla, fågelbo
20. Tycker du om kinamat?
- har ätit det en gång bara tror jag men då va det gott
21. Tycker du om kaffe?
- nej
22. Vad dricker du helst till frukost?
- mjölk eller juice
23. Kan du spela poker?
- ja
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
- en i min spanska grupp 
25. Vill du ha barn?
- ja
26. Kan du några andra språk än svenska?
- engelska och lite spanska
27. Har du någonsin åkt ambulans?
- nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
- havet
29. Vad spenderar du helst pengar på?
- allt som går att äta
30. Är du cool?
- nej, jag är häftig
31. Kan du rulla med tungan?
- ja
32. Vem är den roligaste människan du känner?
- maja, lovisa, ludvig
33. Vad har du för ringsingnal?
- sony ericsson
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
- ja
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- duken på bordet
36. Kan du byta olja på bilen?
- ingen aning
37. Vilken var den senaste boken du läste?
- vet inte vad den heter men den var bra iallafall
38. Vem delade du senast säng med?
- klingis min älskling
39. Dansar du i bilen?
- alltid hela tiden
40. När var du i kyrkan senast?
- måndags
41. Hur många hål har du? i öronen?
- 2
42. Har du någon piercing?
- öronen
43. Har du någon tatuering?
- nej
44. Gillar du någon just nu?
- nej
45. Har du provat droger?
- nej
46. Röka eller snusa?
-  inget av dom
47. Har du pojkvän/flickvän?
- nej
48. Vad är ditt mobil nummer?
- gissa?
49. Vad ska du göra ikväll?
- sova
50. Har du några syskon?
- en bror
51. Hur mycket pengar har du på din mobil?
- 317.78 kr

sjuk

Idag kände jag mig mycket sämre än vad jag gjorde igår så jag stannade hemma. Men nu börjar det kännas lite bättre faktiskt, så jag tror att jag går till skolan imorgon. Men vi får se, nu ska jag iallafall kolla på glee.

Ny design också, kunde inte bestämma mig för vilken bakgrundsfärg jag ville ha så den fick vara grön. Haha, snyggt ;)

lite små sjuk sådär

Idag vaknade jag fört vid sju och då kände jag att jag var sjuk så jag skulle inte gå till skolan, men sen vaknade jag igen vid halv nio och då kom jag på att vi skulle lussa på rosvalla idag och det var bara jag som visste vart vi skulle gå in. Så jag gjorde mig i ordning och sen tog jag mig till skolan iallafall.

Det gick jätte bra att lussa idag, vi hade två tåg och alla sa att vi var jätte duktiga. Så det var kul och nu har vi inget mer luciatåg förens nästa år.


Just nu sitter jag i köket och nu ska jag bara plocka undan mina saker, borsta tänderna och sen ska jag gå och lägga mig. Vi ses imorgon :)

sry för dålig uppdatering

Har verkligen inte orkat blogga idag men nu ska jag iallafall duscha och sen ska jag sova. Godnatt :)

grammy



dålig uppdatering

förlåt för dåligt uppdatering men jag har haft lucia från 8 imorse tills 17/17.30 ungefär, och då åkte jag och kollade på hockey och nu är jag bara helt slut. Ska sova alldeles strax men just nu håller Sanna på att skicka några av bilderna från i lördags till mig, så kan inte logga ut från msn än. men jag ska nog städa min säng så länge och så tar jag golvet imorgon. Det låter bra.


den sexiga brudligan'
bilderna är tagna från Melindas blogg

sanningen om

Jag är väldigt oseriös av mig
Jag kan sitta uppe helt för mig själv och börja ta massa fula bilder på mig själv och hålla på så, och jag håller nästan alltid på så när jag är med mina vänner. Men jag kan också vara väldigt allvarlig när det behövs.

Jag blir nästan aldrig arg
Det krävs faktiskt ganska mycket för att jag ska bli arg. Jag har extremt lätt att bli sur och irriterad, det händer nästan varje dag. Men riktigt arg blir jag nästan aldrig. Jag tror nog att det kanske är fem av mina vänner som har sett mig arg. Jag tror att många tror att dem har sett mig arg, men när jag blir arg, blir jag så jävla arg så det är helt sjukt.
Jag äter näst intill hela tiden
Om jag har tråkigt, går jag och äter. Om jag är ledsen, går jag och äter. Om jag är trött, går jag och äter. Jag äter nästan hela tiden, och ändå så väger jag väldigt lite. Helt sjukt.
Jag har nog världens skönaste säng
Jag äääälskar min säng, och nästan alla som har legat i den säger att den är asskön. det finns inget skönare än att komma hem och vara helt slut och bara lägga sig i min säng och somna.

Ska sova hos Fanny ikväll

Nu ska jag duscha och sen ska jag till Fanny, imorrn ska vi väl gå upp vid typ sex och göra oss i ordning till lucia.

lösenord på boggen

Jag ska nog sätta lösenord på bloggen, så jag kan skriva mer personliga saker och veta om vilka det är som läser det. Men vi får se hur det blir med det :)

helgen!


FREDAGS

Först var det skola och den flöt på som vanligt, hade prov sista timmen och det gick inte alls bra. Aja skit samma, efter skolan gick jag Maja och Fanny hem till mig men Fanny drog nästan direkt för hon skulle bort en stund. Så  vid sex gick jag och Maja och skulle köpa mat på BellaDonna, men när vi skulle ta hissen ner från mig så stannade den! Så vi fick ringa till Nyköpingshem så kom de och fick ut oss därifrån och då kunde vi äntligen få våran mat. När vi hade ätit skjutsade pappa oss hem till Fanny. Där gosade vi med hennes valpar och vid åtta kollade vi på idol. Efter ett tag gick jag ut och pratade lite med Adam och sen följde han med upp till Fanny igen. Han drog vid elva kanske och då gick vi ut med Fannys "stora" hundar. Sen somnade jag vid ungefär tolv halv ett och Fanny och Maja somnade vid 2.

LÖRDAGS
Vaknade hos Fanny vi 10 och åt frukost. Vid elva kom mamma och hämtade mig och skjutsade mig till Sanna. När jag kom dit så kollade vi först lite på film sen åt vi mat. När vi hade ätit klart började hon fixa mig och när hon var klar med det så gick vi ut och tog lite bilder. Vi skulle ta bilder ute på en äng och det var fullt med snö, vi hade snö upp till rumporna när vi gick där. Men bilderna blev iallafall bra! När vi va klara gick vi in och bytte om eftersom vi var helt blöta av al snö, sen drack vi varm choklad och pepparkakor. perfekt. Efter en stund tog vi lite fler bilder (fast inomhus som tur va) och efter det åt vi lite mat och sen var jag tvungen att åka vidare hem till Emelie. Så de kom och hämtade mig och sen åkte vi hem till henne och kollade på film och vid halv tolv åkte jag hem och somnade nästan direkt.

IDAG

Idag vaknade jag vid tio kanske, och jag har fortfarande inte bytt om eller någonting, men ska nog snart hoppa in i duschen och efter det tänkte jag leka lite med designen (om jag hinner) och vid tre ungefär har jag träning :D Efter träningen ska jag hem och ikväll ska jag hem till Fanny igen och sova där för imorgon ska vi samlas kvart i åtta vid kyrkan och sen ska vi gå i skolan luciatåg.



alla bilder är från i lördags.

hemma + svar

Kom nyss hem från Emelie och är ganska trött. Men jag kanske berättar om gårdagen och dagen senare. men nu ska jag göra något och ikväll ska jag kolla på Romeo och Juliet. Har inte sett den men den verkar bra och jag vet ju vad den handlar om och så ;)
bild från förra helgen.


lotta om svar:
Oj vad lika ni är
svar: heh jotack, det har man hört några gånger ;)

mobilblogg = ingen bild

Just nu ligger jag i Fannys otroligt sköna säng och bara tare lugnt. Imorgon ska jag ha fotodag med Sanna och senare ska jag kanske träffa Emelie och Johan så kommer nog inte blogga så mycket :)

Maaajaaaa

Nu ligger Maja i min säng och vi ska snart gå och äta på BellaDonna, sen ska vi hem till Fanny ikväll och kolla på idol finalen och mysa med hennes valpar. Men nu ska jag ta fram lite pengar och sen ska vi draa, pusshej :)


städa..

Helloo, kom hem från Fanny för ungefär en timme sen, jag är kär i hennes valpar. Iallafall, jag hittade lite saker på stan som jag tänkte köpa i julklapp till olika folk, men köpte inget för måste kolla lite med mami först :) Nu ska jag gå på toa, städa och plugga och sen ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det luciarep hela förmiddagen. Pusshej :D

kulliv

svar

anonym om alva är här:
hur många år är din brorsa ?

svar: Han är 16 år men fyller 17 i mars :)

ska plugga

Idag efter skolan stannade jag och Maja kvar i skolan efter resurstiden och låg på golvet vid våra språk och sjöng jättefint för er som undrar :) Nu ska jag plugga och ikväll ska jag på tomtenatta med klingisbaby ♥ Jag redovisade på svenskan idag också, gick helt okej. Fick även tillbaka svenska provet och jag fick VG, är riktigt nöjd med det eftersom jag typ aldrig orkar plugga svenska, tycker inte att det är så roligt ämne direkt :)

Jag saknar min lilla osmarta blondin :(

plugga

Heeeeeeeeej, just nu känner jag mig sådär oseriös som jag känner mig ganska ofta, hehehe. Idag på slöjden fortsatte jag måla på mitt skåp, det är snart klart nu :D och ikväll var det möta med laget. Snart ska jag sätta mig och plugga lite biologi eftersom jag har prov på fredag, skulle egentligen ha haft det imorgon men våran lärare var så snäll och flyttade på det :) Men nu måste jag gå iväg och plugga :D

duschen väntar

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan ska jag gå och sova. Men innan det tänkte jag berätta lite om dagen.
Började med att mamma kom in i mitt rum och väckte mig 8.45 (jag börjar 8.25) så det var bara att skynda mig att klä på mig, borsta tänderna och skynda iväg till skolan. Jag hann vara med på första lektionen i femton minuter men som tur va så hade vi SO och då sa mig lärare att det inte gjorde något för det är sånt som händer. Jag fick också veta mitt prov, 42/42 - MVG. awesomee. Sedan hade vi musik då vi tränade till lucia och sedan spanska-lunch-hemkunskap med lussebulls och pepparkaks bak. Sista lektionen hade vi Engelska. Efter skolan satt jag och några fler kvar i mediateket och gjorde klart hemkunskapsuppgiften. När jag var klar gick jag hem och ikväll va det träning.
Nu blev det ett ganska långt inlägg men skitsamma. Nu ska jag iallafall duscha.

Gammal söt bild på mig och Fanny, tagen för nästan ett år sen nu.

trääääääning :D

Kom nyss hem från skolan. Satt kvar i mediateket med massa härliga människorefter jag hade slutat och gjorde klart hemkunskapen. Ikväll blire trääääning :D :D :D :D grymt taggad !

bilderna är från örebrocupen 2009 påväg till discot, inte alls fjortisar :)






Vi lämnar det som har varit bakom oss och blickar framåt'

kul vecka, typ


jävla äckel skola

Jag har ingen fritid längre. 3 inlämningsuppgifter, måndag - hemkunskap för högre betyg. tisdag - spanska + muntlig redovisning. onsdag - svenska + muntlig redovisning. 2 prov, tisdag - engelska. onsdag - biologi del 1 om kroppen, Torsdag - Luciarep 9-12. Sen har jag träning måndag, tisdag, onsdag också.. KUL!

FET söta. från sjuan

Norrköping med Sara idag

Idag drar jag och Sara till Norrköping! Hon skulle köpa skor och jag tänkte kolla på lite julklappar till folk :) Sedan drar vi nog hem till henne men jag vet inte. Aja nu måste jag fixa mig klart. Sitter fortfarande i min sovtröja (a)

kollar idol med fanny

Nu sitter jag och Fanny och kollar på idol med mina föräldrar och min bror. Imorgon blire Norrköping med Sara :D

Fannysötnos ♥

sannis nilsis

klickaa


Nästa lördag ska och Sanna ha en liten fotodag igen! :D Men hur vi ska göra får ni inte veta förns det är klart ;)
tre bilder från förra gången :)

min klass har ju något allvarligt fel :)


måste bara tacka dig!

carin jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig. du är så jävla bra, utan dig skulle jag aldrig orka, då får mig att inse att det blir bra, ingen gråter över lite spilld mjölk. jag älskar dig carin syster fältskog, jag hoppas att du verkligen förstår det för du betyder så jävla mycket för mig och vad som än händer kommer jag alldig älska dig!

JAG ÄLSKAR DIG / din alva


JAG VILL HA SOMMAR OCH SOL, INTE VINTER OCH KYLA!

Just nu står jag i mitt rum och har nyss duschat. Nån gång efter jul ska jag göra om i mitt rum! yessssss! Och när det är klart så ska det INTE vara stökigt mer. Aldrig. Aja nu ska jag fixa något att äta, kolla på CSI och plugga till svenskaprovet på fredag. Hjälp!

Det är något med bilderna som jag älskar, ajuste, dem är tagna på sommaren..
kul att alla bilder villa bli lika stora.

alva är här

Så nu ska jag pyssla om henne riktigt ordentligt :) Som det ser ut just nu så drar vi till Södertälje ikväll och kollar när min bror spelar hockey :D
jag älskar dig syster'

RSS 2.0