fan

Ser inte bra ut för real.. Men dom är bra iallafall! Barcelona är ju inte direkt dåliga så. Nu blev jag på dåligt humör s nu ska jag plugga matte till det jävla provet som vi har imorgon.
samma bild jag vet, men varför spelar ni inte så bra som ni kan !?

el clásico ikväll!

Avspark kl. 21, TAGGAAAAAAAA! Har nyss ätit mat och ikväll blir det först kolla på 9e's klasskonsert och klockan 21 blir det kolla på EL CLÁSICO! Real Madrid ♥

äntligen färdig!

Nu är jag änligen färdig så nu ska jag gå och lägga mig och imorgon blir det upp och gå till skolan. Har verkligen ingen lust med det.
sliten

statistiken blir högre och högre hela tiden

riktigt kul!

pluggar

Som vanligt sitter jag och pluggar. Nu håller jag på och skriver en uppsats om ska vara inlämnad imorgon. Jätte kul sätt att spendera söndagskvällen på. menmen. 

Idag vid halv ett åkte jag och Melinda in till stan för vi skulle kolla på Olle, Jay och Minnah som skulle komma till nyckeln, men när vi kom dit så var det Daniel, Andreas och Geir som var där istället. Så vi blev ju lite besvikna men det var inte helt fel att träffa dem heller. Tog bild med Daniel (a) hehehe. Vi träffade Sara där så vi tre gick runt lite på stan och vid tre gick jag och Sara till torget för vi skulle sälja korv och Melinda åkte hem. Vi skulle egentligen stå och sälja korv i en timme men vi behövde inte stå så länge som tur va, för jag kände inte mina fötter alls. Så jag ringde till Johan när jag var klar och då gick jag hem till honom och va med han och Marcus en stund. Men nu måste jag sätta fart med uppsatsen, annars blir jag aldrig klar.
lite smått lycklig sådär.. asså han.

hos melinda

Just nu sitter hos melinda och ska snart börja göra mig iordning och innan 12 åker vi in till stan. Vid tre ska jag stå och sälja korv på torget i en timme... kul. Tänkte inte skriva så mycket, bara uppdatera så att ni vet att jag lever.



snart klar!

Idag i skolan kollade vi på klasskonserten från sjuan, herregud vad vi skrattade! Jag va inte långt ifrån att kissa på mig av skratt alltså. Men iallafall, efter skolan så gick jag till sporthallen där jag skulle möta Johan men han hade gått hem den ***** så då gick jag dit. Han fick sin present och sen åt vi lite. Efter ett tag kom Marcus dit också och vid halv sex skulle dem åka och träna så då gick(!) jag hem. När jag kom hem satte jag igång och började städa och jag blev klar med golvet ganska fort, men då hade jag inget o göra så jag bestämde mig för att bädda rent sängen och städa min garderob också. Det tog ett tag kan jag säga. Nu är jag äntligen klar med garderoben och kläderna men jag måste fortfarande bädda sängen. Men det väntar jag med tills mamma kommer hem för då kan hon hjälpa mig :)
SÅ HELT JÄVLA OTROLIGT VACKER MÄNNISKAN ÄR !

plugga sen sova

Nu ska jag plugga lite till provet som jag har imorgon och sedan ska jag gå och lägga mig. Imorgon efter skolan så går jag och möter Johan, sedan går vi hem till honom och då ska han få sin present ;) När jag har varit där en stund, ska inte vara där alls länge, så går jag hem och då ska jag städa mitt rum! Ser ut som ett bombnedslag igen... Men mitt rum är ganska litet så det går nog snabbt att fixa. Aja, nu måste jag plugga...

svar


jennifer om FILIPINOS <3<3<3<3<3<3<3:
hahaha är det där inte jag som ligger med mina kakor ? :D
svar: Jo, det är det :D

plugg, plugg och lite mer plugg

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom massor av fakta om USA, ikväll blir det träning.
Skolan idag gick bra, hade -svenska-biologi-lunch-matte-musik-idrott-. Kanske kommer upp en liten video senare ikväll, men bara kanske. Men nu måste jag sätta fart och plugga annars kommer jag inte hinna klart innan träningen.
äta - plugga - träna - sova
så ser mitt liv ut just nu.

bilden är från igår.

godnatt!

sover med flätor idag :)

FILIPINOS <3<3<3<3<3<3<3

UNDERBART GOTT !


dagen ,

Idag hade ju vi friluftsdag, orkar inte skriva så mycket om den mer än att killarna i min klass dansar jättefint! Nu ska jag plugga och äta lite och ikväll blire träning!

jag och mellis


friluftsdag

Idag har vi friluftsdag så vi ska samlas utanför badhuset halv 9. Där ska vi ha livräddning och när vi är klara med det ska vi till skolan och dansa streetdance. Slutar vid ett idag, skööönt! Men nu ska jag packa väskan för snart måste jag gå.

ingen träning för mig

Jag är fortfarande lite sjuk så jag fick inte träna idag, men imorgon får jag nog det. hoppas. Just nu sitter jag och lyssnar på love the way you lie part 2, riktigt bra! Snart ska jag äta, sen ska jag göra mig iordning och sen har en dejt med kudden.

nytagna, charmiga, vackra, seriösa bilder

godmorgon !

Nu sitter jag här med tandborsten i munnen och ska snart gå till skolan. Vi har matlagningsprov idag på hemkunskapen så vi ska laga lasagne, vi får väl se hur det går.. Haha, men nu måste jag skynda mig så att jag inte blir sen!

godnatt

Nu går jag och lägger mig. Ska upp tidigt imorgon, det är ju skola..
När jag är trött och ska tvätta bort smink runt
ögonen med tvål, missar jag oftast det mesta..

cambilder <3<3<3<3<3<3<3


sskype

Imorse vaknade jag runt elva sen vi tolv ungefär kom Alva hem till mig så vi kollade lite på film sen pratade vi och lyssnade på musik. Sen skulle hon åka till hennes morfar för han fyllde år så då hade jag lite tråkigt ett tag sen så fick jag för mig att fixa mig, så jag plattade håret, sminkade mig, tuperade håret och sen tog jag lite bilder bara för att jag kände för't. Nu sitter jag och pratar med Sandro den lilla b***n på skype. Haha ;)

söt bild på Madde och Alma från igår, sen ligger lilla
jag och ska få masage i bakgrunden. smexigt ;)
bild från saraflash

hemma från cupen

Kom nyss hem från cupen och nu kollar jag på Harry Potter som går på 5an. Snart ska jag duscha för det orkade jag inte göra där för jag var lite småsur..
Men iallafall, sen får vi väl se vart jag tar vägen ikväll :)

Nyår förra året
Nu, har jag förändrats ? ;)

idool

Kollar på Idol med familjen, Heja Olle! När det är slut ska jag sova, ska upp vid halv sex imorgon och sedan spela cup med våra 95or. De e nice!

alma ska också vara med, otroligt stekigt ;)


svar

Anonym om svar:
Är ditt hår uppklippt?
svar: Nej, det är det inte. Det va det förut så det är väl fortfarande lite uppklippt men inte alls mycket.


bilden är så härlig så den får va med även fast den inte har något med inlägget o göra

sjuk

Orkar inte blogga, ska vila så att jag blir frisk tills imorgon och i helgen.

nyvaken

Nu ska jag gå och fixa mig, sen blir edt skolan. Slutar tio i två idag, sköönt. Efter sklan ska jag träffa Kasper. Me nu måste jag sätta fart. puss
bild från i somras ♥

svar

Anonym om käka nudlar till frukost.. men de är bra!:
Tkr du att du är fin i lugg? För liksom, allvarligt talat... Det ser förjävligt ut, du passar int alls in det. ser ut som du har klippt det själv faktist. Japp, hoppas int du blev ledsen nu, men ibland gör sanningen ont ;)


svar:
Nej, jag tycker inte att jag är fin i lugg. Jag tycker också att det ser förjävligt ut, jag tycker också att det ser ut som att jag har klippt den själv och jag längtar verkligen tills min lugg har växt ut tillräckligt så att jag kan ha den som jag hade förut igen. Men jag behövde verkligen klippa mig och då tänkte jag, varför inte testa? Men det är ingenting jag kommer klippa igen ;)

som håret är på bilderna, det är så jag vill att det ska vara, ungefär.

tänkte uppdatera lite grann

Nu har jag precis sagt hejdå till alvaälskling. Hon skulle åka och träna. Jag har egentligen också träing ikväll men jag har ont i halsen så jag kan inte träna. om en stund tänkte jag ta och svara på en kommentar som jag nyss såg att jag hade fått. Men det tar vi lite senare ;)
jag älskar dig, du är bäst.

skolan

känner mig sjuk så vi får se om jag orkar stanna i skolan hela dagen.

cup i katrineholm

Nu sitter jag hemma i soffan och håller på att frysa ihjäl, kollar på Gossip Girl och messar med lite roligt folk. Cupen idag gick väll hyfsat, vi kom delad trea med ett av AIK lagen som var med. Vi åkte alltså ut i semi-finalen. Dom som gick till final var AIK svart och Norrköping City, båda lagen är riktigt duktiga så det var väl ändå bra att komma trea.
Men jag blev ändå sur efter sista matchen för vi spelade inte alls så bra som vi kan göra. Riktigt irriterande! Aja, ingenting jag kan göra något åt nu.
har ingen bild på bara 96orna i laget så det fick bli en på allihopa :)

hos thildiiiiiiiis

Nu sitter jag hemma hos Thildis och taggar till cupen imorrn ! Grymt är bara förnamnet !
Men nu orkar jag inte skriva mer så, PUSS


hemma

Kom hem från Emil för inte så länge sen, skönt att få prata lite grann med honom igen. Det var ju ett tag sen vi var sist. Men snart ska jag iallafall gå och lägga mig. Är riktigt trött.
Jag sitter vid min brors dator just ny så har inga bilder :(


tja som fan !

Alva sover här inatt, vi geekar prison break.
Imorrn har jag sovmorgon till halv tio, GRYMT!
Så otroligt snygga !

tränat

Har vart och tränat idag, det var sista träningen för den här veckan idag eftersom att jag har cup på söndag. Har lite fullt upp resten av veckan förutom imorgon. Då ska jag nog sova när jag kommer hem och kolla lite på prison break. Jag har ju inga fler prov att plugga till, bara några verb till engelskaläxan men dom går snabbt o lära sig :)
lite halvgullig bild från sjuan, men jag gillar den

holaaaa

Ligger hemma i soffan och kollar på prison break och pluggar lite spanska. Har ju prov i det imorgon.
men jag tänkte berätta lite om dagen,

Började med att jag gick upp i tid (!) sedan gjorde jag mig lite i ordning och när jag var klar så gick jag till skolan. Först hade vi svenska, då fick vi veta om ett nytt arbete som vi ska börja med. Efter svenskan hade vi kemiprovet, gick inte så jätte bra känns det som, men vi får se hur resultaten blir. Sedan hade vi lunch och efter det hade vi matte och ensemble, på ensemblen fick vi veta att vi ska uppträda om 2 veckor så vi har 2 gånger kvar att öva, eller vi hade idag och sen nästa vecka. Efter musiken hade vi idrott och sen slutade vi. Riktigt skön dag förutom provet. Men nu måste jag nog fortsätta plugga lite och ikväll är det träning med Pia...
KUL!


världens bästa klass, lätt.

hemma

Nu har jag kommit hem från träningen och nu tänkte jag fortsätta plugga till kemiprovet som jag har imorgon. Jag vill verkligen att det ska gå bra så nu ska jag plugga hela natten! Nej inte direkt, men jag ska plugga väldigt mycket och sen får vi hoppas på det bästa!
Förresten! Jag hatar snö..


om det ska vara snö, så ska det ändå vara ungefär som på bilden.
ganska mycket snö, men fint väder iallafall med sol och alltihopa !

plugg

har prov imorgon så nu ska jag plugga som en j***

nobody said it was easy

ligger i soffan och kollar på prison break, så nu ska jag fortsätta med det ;)
tänkte bara skriva något så att ni vet att jag lever.

käka nudlar till frukost.. men de är bra!

Nu sitter jag här, nästan helt klar för att gå till skolan. Det enda jag har kvar är att äta frukost, borsta tänderna och packa ner skolböckerna som jag har haft hemma under lovet. Lovet har varit så gryyyyymt bra! Men nu ska det faktiskt bli skönt att gå till skolan igen, kanske för att jag har världens bästa klass ;) hehehe. Men nu måste jag gå och käka min nuuudlar. pussen



tränade förut och är för trött för att duscha, gör det mig äcklig på något sätt ?

Sitter i vardagsrummet och kollar på top model, är helt otroligt trött. Orkar inte skriva något mer just för tillfället. Kaaaaaanske uppdaterar senare.

nej, jag har inte alls tråkigt :)

Tio frågor om dig själv:
-namn? - carin fältskog
-när fyller du år?-  29 juni
-några piercingar? - öronen
-vad har du på dig just nu? - kläder
-vilken årstid är bäst? - sommar
-hur ser den perfekta morgonen ut för dig?  vakna bredvid någon jag tycker om
-vad tycker du mest om hos dig själv? mina ögon tror jag
-vad är du bra på? - allt
-sover du hellre själv än tillsammans med någon? - med någon

10 frågor om dina vänner:
-vem vet allt om dig? - alva
-vem är den roligaste av dina vänner? - oskar eller ludvig
-vem är snyggast av dina vänner? - alla mina vänner är snygga
-vem är mest partyprisse? - sara kanske
-vem är den du helst har filmkväll med? allihopa på samma gång
-vem av dina vänner är mest?- say what ?

 10 Frågor om din familj:
-vem står dig närmast? mi hermano
-har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - har jag väl
-vem är farligast i din familj? - jag, lätt
-vem ser roligast ut i din familj? - alla ser roliga ut..
-vem är coolast? - jag
-har ni något husdjur? nej
-vem har du mest gemensamt med? - min bror 
-vem står för underhållningen? - jag och min bror
-vem sover du oftast med? - mig
 
10 frågor om idag:

-vad har du gjort? - kollat på innebandy, städat, vart med emelie
-har du varit glad idag? - ohja
-har du varit ledsen idag? - nej
-har du gjort något bra idag?- jaa
-vad ska du göra nu? - gå och va almänt irriterande för emelie och johan
-har du gjort något dåligt idag? - nej
-vad har du ätit idag? - mat, chips & dipp
-har du duschat idag? - ja
-är du trött nu? - nej, mer hyper
-vad händer imorrn? - vakna hos emelie, sen träning sen kanske va med några
-går du i skolan? - ja
-har du varit i skolan idag? - nej
 
ANNAT:

-Hur mår du just nu? - ba fiint
-Har du piercat dig? - nej, eller öronon men
-Är du hungrig nu? - ja
-Vad är klockan nu just nu? - 21.09
-Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - blogg, facebook

TELEFON/MOBIL:
-Vem ringde dig senast? - min bror
-Vem ringde du senast? - min bror
-Vem sms:a till dig senast? - jonte
-Vem sms:a du till senast? - min bror

FAMILJ:
-Hur länge sen var det du träffa din morsa? - nåra timmar sen
-Hur länge sen var det du träffa din farsa? - nåra dar

 ÖVRIGT:
-Gillar du punk? - ibland
-Har du sminkat dig idag? - nej, eller jo, fast på skoj 
 
MUSIK:

-Lyssnar du på musik just nu? - ja
-Vilket är ditt favoritband? - inget speciellt
-Vad gillar du för musik? - all musik

KLÄDER:

-Har du fler än 4 linnen? - ja
-Har du fler än 3 jeans? - ja
-Har du fler än 5 tröjor? - ja

 SMINK OCH HÅR:
-Använder du mascara? - brukar inte sminka mig, så nej
-Använder du wax? - nej
-Använder du ögonskugga? - nej
-Använder du kajal? - nej
-Använder du hårspray? - ja
-Använder du volymspray? - nej
-Andänder du mousse?  - nej
-Använder du deodorant? - ja
-Använder du parfym? - ja
-Använder du läppglans/läppstift? - nej
-Använder du brunkräm? - nej
-Använder du rouge? - nej
-Uppsatt hår eller hängande? -  olika
-Plattar/lockar du håret varje dag? - plattar
-Duschar du varje dag? - ja, oftast
-Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - nej

KÄRLEK:
-Har du kysst någon idag? - nej
-Är du romantisk? - lätt
-Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - nej
-Vad hette din första flickvän/pojkvän - har typ inte haft något seriöst men daniel kanske
-Hur länge höll det? - haha, typ 4 dagar
-Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - ha ett förhållande
-Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej
-Vem sov du senast bredvid? - fanny tror jag
-Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? - nej
-Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vet inte
-Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - nej
-Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - nej
-Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - vet inte, räknar inte direkt
-Vad gillar du för stil på tjejen/killen ? - normal bara

hos emelie!

Exakt just nu sitter jag på kanten på Emelie's säng och lyssnar på Daniel♥
Idag kollade vi på Johan's match, och när den var slut drog vi till mig så städade jag det sista och sen skjutsade mamma oss hit. När emelie har gått upp från fåtöljen som hon har deckat i så ska vi nog göra oss i ordning lite grann och ikväll kommer Johan tror jag. Men nu ska jag göra något som jag inte vet än :)
puss


gammalochälskadbild


gggrymt!

Harlow's Song
Hur högt?
I'm Back
Talking About A Revolution (olle)
Please Don't Let Me Go
Hold Yuh
Knockout
Ghetto Gospel
Talking To The Moon

i don't wanna live this life without you

Just nu sitter jag här hemma och har bara allmänt tråkigt. Ikväll ska jag kanske träffa Alva, annars skulle jag kanske gå på bio med massa folk. Men vi får se hur jag gör.
Igår vid åtta ungefär så gick jag ut och då kom Fanny och hennes mamma och hämtade mig sen åkte vi till Rosvalla och kollade på hockey. När matchen var slut åkte vi till Fanny och badade i hennes jacuzzi och bara pratade om allt möjligt, riktigt mysigt! När vi hade badat klart duschade vi lite snabbt sen satte vi oss vid datorn en stund och sen gick vi och la oss.
Men nu ska jag gå och ta på mig någon mer tröja, har bara linne och jeans på mig än så länge ;)

ny design !

Nu har jag bytt design , en gammal egentligen med ny header bara :) Kände för en förändring :)
nya frisyren och dagens outfit.
Jeans - JC
Linne - JC
Skjorta - Vero Moda

mitt hår är åt *******

Klippte mig idag, det ser fail ut, är kort och jag är ovan. Bra jobbat! Kom nyss hem från träningen och nu ska jag duscha, sen ska jag nog mysa och kolla lite på vänner. Det låter bra :)
ge mig tillbaka mitt hår ! ;(

hmmm

sitter och funderar på vilken design jag ska ha, har haft båda två förut men nu ska jag ha en annan header hade jag tänkt. Ska nog sätta mig och kolla på båda så får vi se vilken det blir.

design 1, det lutar mer mot den här tror jag
design 2

ska snart hem

Nu ska jag snart åka hem, sitter hos emelie i arnö just för tillfället. Ska laga mat med bror senare och ikväll har jag träning! :D Är typ överlycklig :D Men iallafall, ska byta design helt snart hade jag tänkt. Har tröttnat på den här totalt. Aja, skitsamma, nu ska jag packa ihop mina grejor :)


bild från förra året ^^


RSS 2.0