- dusch nu

Nu ska jag duscha, sen ska jag sova :D


- tillbaka i skolan igen då

Första skoldagen efter det otroligt sköna påsklovet avklarad nu då. Inte direkt någon lugn start var det heller, hade ett prov idag och fick två läxor på det. Jag älskar verkligen skolan.... Men nu ska vi inte vara såna. Imorgon ska jag va med Kajsa och Samuel och sen har jag och Kajsa träning sen blir det snabbt hem för att titta på el clasico och sen sover hon här. Myyyyys på hög nivå! Nu ska jag plugga lite på kartprovet som jag har imorgon, puss!

MITTBENA!

- jag är ju inte alls cool eller så

Matchen gick sådär, blev 4-4 och det gick inte så jättebra för mig idag. För er som undrade liksom



Jag kanske borde ha satsat på hockey, liksom... jag kan ju slåss, det räcker väl?

- MATCH

Just nu puggar jag, men ska snart packa inför matchen!!!!


- städa och plugga, KUL LOV!

Sitter i sängen och tittar på fotboll, roma - chevo, roma leder med 1 - 0 för er som undrade. Har gort om på mitt rum och är helnöjd! Men nu måste jag städa och sånt så det är jag mindre nöjd med.. När jag har städat klart måste jag plugga so till provet som vi har första dagen i skolan efter lovet (!!!!!!!). Har inte så mycket mer att säga än att jag snart ska fixa en ny design tror jag. Den som jag har nu känns så tråkig...


- LOV!

Nu är det så att jag har påsklov och det har väl förmodligen alla ni andra också. HärligtHärligt!

Idag så satt jag ute i solen en stund men tror inte att jag fick så mycket färg vilket inte är så ovanligt.. Men senare drog iallafall jag och min bror ner till stan och hämtade mitt id-kort och han köpte skor, sen drog vi till vallarna för han skulle träffa Emilia och sen köpte vi glass i hamnen, mums. Men nu ska jag byta om för vid fem har jag träning och innan det ska jag och Alma ner till rosvalla och spela lite fotboll. Vi får väl se om jag orkar blogga något under lovet eller om det blir som det brukar. Att jag skiter i det alltså :)



JAG ÄR SÅ JÄVLA COOL...

- 14

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


-


När jag hör låten tänker jag på dig och hur jävla patetisk du är din äckliga lilla fitta


- sjuk + långt inlägg

Är hemma från skolan idag. Är ganska förkyld och var så sjukt sliten imorse så jag fick stanna hemma. Men jag tänkte berätta lite om helgen.

FREDAGS: Jag och Kajsa drog hem till henne efter skolan och va lite med hennes syster och hennes systers pojkvän. Riktigt mysigt. Gick och la oss ganska tidigt eftersom vi skulle upp vid sex på lördagen.

LÖRDAGS: Gick upp vid tio över sex och klädde på oss, sen åkte vi mot Sora Sundby vid kvart i sju. Kom fram dit vid fem över åtta kanske. Kajsa och Katja som åkte med oss dit hade samling med 95 distriktlaget kvart över åtta och jag hade samling med 96 distriktlaget halv nio. Bytte om och sen var det ett träningspass, sen lunch, sen teori och efter det delade vi upp oss i två lag för att spela två matcher mot Västmanland. Jag fick spela den första matchen tillsammans med alla andra från mitt lag som också var med. Det gick riktigt bra och vi vann med 2-1, jag gjorde faktiskt 1-1 målet så är lite extra stolt över det ;) Men hela laget spelade jättebra, även fast det var första gången vi spelade tillsammans. Tyvärr gick det inte lika bra för det andra laget men dom var endå jätteduktiga! Men nu får jag bara hoppas på att jag kommer vidare till nästa distirktsamling också eftersom själva laget inte är färdigt än. Efter matchen gick vi och duschade sen tittade jag och Inez på vårat egna lags träning också. Fast jag såg inte så mycket för jag somnade bredvid planen. Men vi hade iallafall jättemysigt på kvällen med världens bästa lag.

SÖNDAGS: Uppstigning och frukost vid sju. Första matchen vid halv nio tror jag, vinst med 5-0 iallafall. Andra matchen förlorade vi med 2-1 och det va inte helt rättvist eftersom dom gjorde båda målen på frisparkar som inte ens va frisparkar egentligen. Men man kan ju inte göra så mycket när det var domare som inte va färdigutbildade. Menmen, tredje matchen vann vi iallafall med 2-0 och det gjorde att vi gick vidare som bästa tvåa, så vi fick spela semifinal. Vi hade verkligen matchen och sen förlorade vi på straffar så det va riktigt surt. Samma sak hände i matchen om tredjepris så vi slutade alltså som fyra, men vi var ändå riktigt bra tycker jag. Åkte buss hem och var hemma vid nio ungefär. Var riktigt trött så somnade nästan dirket.


- lekte lite!


- in da hoood!! alltså bergshammar

Sitter just nu i Ebbas soffa och tittar på tv och lyssnar på när hennes hund snarkar. Så jäävla söt han är, jag älaksr verkligen hundar. Natten spenderas här med henne och Kajsa, ganska så chill. Imorgon ska vi in till stan och titta på fotboll sen får vi se vad vi gör. Jag måste iallafall plugga lite. Men nu måste jag vara social så heeeeejdåååååå! hehehehe, ingen bild får ni heller!!!

RSS 2.0