- ska sova

Dagen har varit ganska skön. Började klockan tio med SO fast vi gjorde typ ingenting, Amanda pratade lite om när hon var i sydafrika och hon hade massa bilder och ååååh vad sönt det såg ut att vara! Vill verkligen ha sommar nu. Men iallafall, sen hade vi lunch och då satt jag och carro och pratade lite först sen satte vi oss ie tt musikrum och speade lite. Sen hade alla anda i min klass idrott men jag kunde inte vara med på den. Sen hade vi musik i tjugo minuter och sen slutade vi. Drog till banken med mamma först sen hämtade vi mina skor på intersport och sen skjutsade hon mig till rosvalla där jag och Oscarbästis tittade lite på fotboll först och sen på handboll.

Nu ligger jag i min säng och tittar på Big Brother och ska snart sova, imorrn blir det att gå upp tidigt för att tvätta håret innan skolan.  Efter skolan ska jag först på stan och sen kommer massa folk hit på kvällen och sover kvar. NICE!


- VINST!

Heeeeeej på er!!

Skolan idag var chill. svenska - hål i nästan tre timmar - titta på rockkonsert - dansa chacha på idrotten. Som sagt, chill. Efter skolan drog jag och Sara min älskling hem till mig och hade det mysigt. Åt kakor och efter ett tag lagade hon mat till mig. Så goooooosig min vän är! :D Vid typ tjugo i sex drog vi hem till henne och sen fick vi skjuts till samlingen i Oxelösund. Halv åtta började matchen och åååh vad bra det gick!!! :D Oxelösund gjorde första målet sen kvitterade vi på en hörna och det var jag som gjorde målet!!! Är grymt stolt eftersom jag nästan aldrig gör mål :D Madde gjorde 2-1 målet och sen gjorde Sara 3-1. GRYMT! Så nu mår jag bara ännu bättre. 

Och juste, anledningen till att jag var överlycklig igår var för att jag blev kallad till den andra distriktsamlingen. Det är ju inget som är klart än men det är ett av stegen till sörmlandslaget. Det kan ju ändras på bara en gång men endå, skitkul att få åka dit och spela med annat folk som man inte brukar spela med. Men nu ska jag nog sova. Pusssss! :)

bild från någon träning

- Ö V E R L Y C K L I G !

Jag typ hyperventilerar nu!!!!! :D :D :D :D förklarar varför i nåt annat inlägg

Sitter och tittar på Sverige - Moldavien och det gör bara att jag mår ännubättre eftersom Sverige faktiskt spelar riktigt bra! Snart ska jag pch mamma åka hem till Hägglundarna eftersom en av dom fyller år. Om inte jag får titta på fotboll där så skjuter jag någon. Men nu måste jag göra mig i ordning, puss!!!
JAG VILL HA SOMMAR! :(

- ska sova

Nu ska jag gå och lägga mig, har ont i foten sen matchen och sen har jag bestämt att jag ska gå upp vid sex imorgon så att jag hinner äta frukost, göra mig i ordning OCH titta på disney channel innan skolan! Förresten, har jag sagt att vi har fått disney channel hemma än? Jag är helt överlycklig, det finns inget bättre än disney! Men nu ska jag sova, puss.
otroligt söt hund, sån jävla energi!

- 13

13e bilden: Du och någon klasskompis

Maja Näslund ♥

- skoja bara Sara

Du är jättefin och jag tycker om dig jättemycket min vän :DDD


- äckel

Jag hatar dig mer än allt och du är ful!

- grymt bra!


- 12

12e bilden: En bild på din vardag

bild 1 - skola (klassen innan klasskonserten)
bild 2 - fotboll
bild 3 - vänner (från skolavslutningen)

-

Varför är jag vaken nu när jag egentligen inte behöver gå upp förns om en timme? Ajuste, jag måste plugga... Skolan tar verkligen mitt liv ifrån mig.


Efter skolan idag ska jag träffa Alva en stund, sen ska jag nog sova bort hela kvällen och på lördag kommer Kajsa till mig och sover här så vi kanske skulle träffa några, vet inte hur det blir med det. På söndag är det match mot krokens if eller något sånt tror jag. NICE!


- tittar på big brooother

Just nu sitter jag i soffan och tittar på Big Brother och i pauserna pluggar jag på mitt teknikarbete som ska in imorgon och som jag inte är färdig med. Hehehe bra jobbat! Men jag har inte så mycket kvar så jag blir nog klar snart. Hoppas det för det var inte roligt alls att jobba med.

- 11

11e bilden: En person du kan berätta allt för
Fanny Klingfeldt

- 10

10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll
Oscar Öhgren

- 9

9e bilden: Någon i din släkt

- 8

8e bilden: En person som du saknar

Thilda Sandqvist ♥

- ligger i sängen

Har nyss ätit mat och nu ligger jag i sängen. Idag sa jagnog städa mitt rum, eller min säng för det är bara den som är stökig, sen måste jag plugga lite teknik. Har ett arbete som ska in på fredag, sen ska snart engelskaarbetet vara klart också och åååh vad jag inte orkar. Menmen, måste man så måste man...


- 7

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp
ja, ni kanske förstår varför

- 6

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge
sanna nilsson ♥

- tagga skol-dm!

Snart ska jag åka iväg till skolan och möta upp alla andra som ska spela, sen åker vi till nykvarn för lite innebendyspelande! Om vi vinner går vi vidare en omgång till, annars åker vi ut. Efteråt drar jag och Kajsa hem till henne och så sover jag där. Imorgon har vi match mot IK TUN 2. Efter får vi se om jag är med Kajsa igen eller vad jag hittar på. Men nu måste jag gå och äta lite sen ska vi dra. pusshej :)

- 5

5e bilden: En gammal bild på dig själv
2008

- 4

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv
när jag försökte va fjortis och misslyckades totalt så jag var bara ful :)

- plugga nu sen träna!

Nu ska jag snart plugga det sista på biologin till imorgon, sen ikväll är det träning. Gött!!


- 3

3e bilden: En bild på någon i din släkt
min kusin Moa Fältskog ♥

- 2

2a bilden: En bild på dig själv.

- droooga!


- Nu sitter vi på bussen!

Nu sitter vi på bussen påväg till Romme! Jag tror att bussen går sex eftersom vi ska vara där vid kvart i så vi är framme vid ungefär tio, sen åker vi hem vid fyra. Kommer bli så jääävla awesooome! :D Har gjort några tidinställda som kommer upp över dagen sen får vi se om jag bloggar när jag kommer hem.

förra året vi var i Romme!

- ska packa nu!

Sover hos maja ikväll med mina brudar, awesome!

jag och maja i sjuan ♥

- 1

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med
Fanny Klingfeldt

- 30 utmaningar i bilder

Den förra 30 utmaningar gick ju inte så bra men jag försöker väl igen.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

- tagga match!

Har match idag mot ifk ungdomslag, får hoppas på att det går bra! Ikväll sover jag hos Maja med henne, Melinda, Tove och Fanny tror jag och imorgon ska vi samlas 5.45 utanför skolan för att åka till Romme. Ganska nice!!
Helgen har varit mycket fin. I fredags drog jag och Kajsa hem till mig efter skolan och gjorde våfflor och vid typ halv sju gick vi till rosvalla och mötte Ivan och pg. Började bowla vid sju och självklart så börjar jag med att kasta ner klotet i rännan fyra gånger på samma sätt.. och Kajsa lät mig inte ha grindar :( Men det slutade iallafall med att jag kom två för jag var bäst sen. pg vann för han hade smygtränat, Kajsa kom trea för hon fick strike när dom spela waka och Ivan kom sist för han var dålig :) Efter bowlingen drog jag och Kajsa hem till henne och prata lite sen somnade båda helt random vid halv tolv. Igår tog vi bussen till stan och sen gick vi till rosvalla för att titta på Ivans cup. Sen gick jag hem och kollade på melodifestivalen. Det var väl typ min helg det :)

- ändrade igen

Va inte nöjd med bilderna som va i headern så jag tog med massa egopics, coolt va?

såhär känner jag mig just nu


- pluggar

Ovanligt va?
Hade biologiprov idag som gick åt helvete, har spanskaprov imorgon som säkert också kommer gå åt helvete. Men nu ska jag plugga och ikväll blir det träning. På fredag ska jag och Kajsa bowla med några vet inte riktigt vilka än, sen har vi match på antingen lördag, söndag eller båda. Sover nog hos henne eller här också, ska prata med henne om det ikväll. Men nu måste jag plugga lite. PUSS!


- ni två äcklar mig!

Har nyss kommit hem från träningen, nu ska jag plugga.

- pluggggg

Imorgon - Svenska + matteprov
Nästa vecka - Spanskaprov + Teknikarbete + Hemkunskaparbete
KUL!

- blääää

Sitter i köket och ska snart duscha och sen kolla på film. Mår inte sådär jätte bra just nu, massa skit som händer och jag vet knappt någonting längre. Tänker inte skriva något inlägg om varför det är så eftersom det är flera saker och inte bara en. Men jag ska försöka att blogga iallafall, inte för att jag brukar blogga så mycket men endå.

- skola

Ska äta frukost. Sen går jag till skolan!

RSS 2.0