- dag 19 - mina drömmar

Jag drömmer om att flytta till Miami, eller typ Australien eller nåt sånt. Men helst Miami.


- dag 18 - min önskelista

En systemkamera, har ju fortfarande inte fått en......

En iPod touch / en iPhone

Nya fotbollsskor, fast det rosa ska vara ljusblått

Pengar!

En egen lägenhet


När jag fått dethär är jag glad :)

- förlåt

Hann inte blogga igår, direkt efter skolan åkte jag till vingåker och firade min kusin som fyllde arton. Alldeles strax ska jag ta mig iväg till rosvalla och titta på gästabudsbollen sen sovar jag och Ebba hemma hos Kajsa ikväll. Imorgon är det maaaaaaaaatch!!! ÄNTLIGEN!

äre vi som är tuffa ellööör?

- dag 17 - min favoritplats

Jag har tre, min säng, min stuga och fotbollsplanen. Jag älskar att bara ligga i sängen och ta det lugnt och bara mysa, och min stuga är nog den mysigaste som finns. Bästa grannarna, bästa stället, bästa allting. Men samtidigt så finns det inget härligare än att springa runt på den där gräsplanen på sommaren och bara få spela fotboll och inte behöva tänka på något annat.


- bara så att ni vet

Jag tänker ta bort bilden på ormen i förra inlägget för jag kan inte titta på min blogg nu utan att få rysningar. Inte bra rysningar alltså utan en sån där obehaglig känsla..

väldigt gammal bild

- dag 16 - mina rädslor

Min absolut största rädsla är ormar. Jag är livrädd för ormar, stors som små. Jag tål dem inte. Jag är tillochmed rädd för leksaksormar...

- kanske ingen träning för mig idag

Är helt slut i kroppen och mår inte så bra så jag tror inte att jag ska träna idag, men vi får se. Åker iallafall dit och tittar. Skolan idag flöt på som vanligt och efter träningen ikväll så ska jag fortsätta jobba lite mer med mitt religionarbete. Måste göra hemkunskapan också. Ååååååååh vad jobbigt det blev nu då...

INGEN BILD

- dag 15 - det här får mig att gråta

Okej, det här kommer låta helt konstigt men jag vet inte vad som får mig att gråta. Jag gråter väldigt sällan. Jag gråter nog mer till film och av lycka än vad jag gråter av att jag är ledsen eller har ont. Om jag är ledsen eller har ont så blir jag oftast antingen sur eller arg istället, oftast sur dårå. Men hur som helst, jag vet inte vad som får mig att gråta. Det är väl när någon man verkligen litar på sviker eller nåt sånt skit som alla andra hade skrivit.

- ni anar inte hur fel ni har



- dag 14 - något jag önskar att jag gjorde mer

Jag önskar att jag tog mer bilder. I varje bild finns ett minne. Tänk er när man blir äldre så sitter man och tittar igenom alla gamla bilder och bara ler för att alla minnen kommer tillbaka.

två bilder som är förjävla härliga

- var hos Fanny kling en stund

Efter skolan idag gick jag och Fanny kling hem till henne. Hon har precis flyttat så hon hittade inte så bra hem till sig själv så vi fick kolla på vägskyltarna för att hitta haha. När vi väl kom fram till henne så åt vi kladdkaka, gooooott. Sen gick en av hennes hundar runt och fes hela tiden och en annan somnade i torkskåpet, haha sjukt. Men vi gick runt och tittade lite på hur det såg ut och det var jättefint! Kommer bli hur fint som helst när dom har fått bort alla kartonger och kommit lite i ordning :)

jag och Fanny min fina för ungefär ett år sen :)

- nöjd nu?

du är ful och äcklig :)
puss

- dag 13 - mina favoritskor

Mina svarta converse som jag har haft hela sommaren och hela vintern :)

hej, jag heter carin och jag är blek! hejdå

- no more fighting

Ligger i sängen och ska snart tra till träningen, eller om nästan en timme men iallafall


- dag 12 - något jag saknar

Jag vet inte riktigt vad jag saknar, jag saknar väl så mycket så att jag har slutat tänka på det :)

maaaaaajaaaaaaa

- movietajm

Nu ska jag titta på film, funderar på att fixa nåt o äta också men är inte säker på det än. Tänkte titta på Atlantis, har inte sett den på otroligt länge och jag ääälskar disneyfilmer!

jag Fabian och Gustaf igår, älskar bilden!

- tematräning

Nu drar jag till tematräningen!


- dag 11 - min favoritresa

S P A N I E N !




- skrev ett inlägg förut

Men som vanligt så har min dator damp så det kom inte upp, men orkar inte skriva det igen..

bild från idag, vi gick vidare förresten.

- dag 10 - min favoritsport

Enkelt, fotboll såklart! Men jag tycker att det är väldigt roligt att titta på hockey också, jag brukar ju titta på min brors lag när de spelar och det är ruuligt! Men fotboll är min absoluta favorit sport! Finns inget bättre!



- träning

Kom hem från träningen för inte så länge sen, nu titta jag på handboll och ska snart äta. Imorgon har jag skol-dm i innebandy! Undrar hur det går, vi har typ fem spelare med som kan spela innebandy. Haha, men klart man ställer upp för skolan ;)

jag vill ha sommar :'(

- sverige vann nyss en fotbollsmatch, sjukt

Jag kollade på fotboll förrut, Sverige spelade mot Botswana (stavas det så?) och Sverige vann med 2-1! Blev helt chokad eftersom jag inte tycker att Sveriges landslag har varit så jättebra på sista tiden, men nu går det framåt! Sov från tre till typ halv fem också, sköööönt, så jag såg inte hela matchen för den började fyra. Ikväll är det träning men jag vet inte om jag ska gå på den för jag kanske skulle titta på min brors match men vi får se. Sitter vid mammas dator nu och har inga bilder här så ni får en fin exempelbild ;)


- wikegård <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


dag 8 - den frisyr jag trivs bäst i

Den frisyr jag försöker ha oftast är nog utsläppt och plattat men jag lyckas inte så bra med det (jag brukar inte ha utsläppt annars för det ser fail ut). Men jag trivs bättre i tofs. Jag har nästan alltid tofs när jag är hemma men det blir så tråkigt om man har det hela tiden, så jag försöker ha utsläppt i skolan och så.


- känns inte bra

Det känns som att min uppdatering håller på att bli sämre igen, men det ska fixas! Vet inte riktigt när jag kommer ta tag i det, men någon gång blir det! Hade träning idag och det gick väll helt okej, gick bättre i slutet än i början iallafall. Förresten så skickade Sara några av bilderna idag och resten ska vi fixa på nåt sätt ;) Hehe, men nu ska jag byta om och sen ska jag sova.

haha, en av mina absoluta favoriter! ;)

dag 9 - om jag blev tvungen att byta utseende med någon skulle jag byta med..

Om jag blev tvungen att byta utseende med någon så skulle jag nog vilja byta med antingen Sophia Bush eller Avril Lavigne. Sen finns det ju massa andra som jag skulle kunna tänka mig att byta med också ;)


bilder lånade från google

- dag 6 - det här hade jag på mig idag


jeans - vitt linne - svart tjocktröja

Dag 7 - I min handväska
Använder inte handväska ;)

- oj, haha

Glömde bort bloggen idag, haha. fixar nåra snabba inlägg nu ;)


- kom på en sak

Eftersom dag 6 är om vad jag hade på mig idag så tar jag nog den imorgon eftersom jag bara har haft träningskläder på mig idag. Det blir nog roligare att läsa om :)

sommar<3 fotboll<3 sommar<3 fotboll<3 sommar<3 fotboll<3

- dag 5 - min bästavän

Jag kan inte välja någon bästavän så jag skriver om två!
Sara Johansson


Alva Andersson

Sen har jag massa andra jättebra vänner men det här är nog dom som jag är tajtast med (haha stavningen på tajtas)


- förlåååååt

Förlåt för att jag inte blogga igår, men hade inte tid. Va med Sara och va i södertälje och titta på hockey och sen åkte jag tillbaka till Sara och sov där. Dagens utmaning för både igår och idag kommer senare!



- dag 4 - mina passioner

Jag har bara en, fotboll. Det är det jag lever för.



- graattiiiiis maammmaaaa! :D


- gick hem från skolan

Va i skolan till tolv ungefär, sen började jag hosta hela tiden igen så då gick jag hem. Jag hatar o va sjuk! Speciellt när jag inte är sjuk egentligen, jag hostar bara hela tiden. Skit samma, vid sex kommer alla gäster hit så nu ska jag bädda sängen, föna & platta håret, klä på mig och fixa det sista.

- dag 3 - det här åt jag idag


- så lång tid är det kvar till..


- ingen skola för mig idag

Känns lite sådär att jag inte kan åka ner på stan och köpa presenten till min mamma :( Men jag ska göra det så fort jag blir frisk så får hon den då! Idag ska jag bara ligga här hemma och kolla på film så att jag blir frisk. Funderar på att ha High School Musical maraton, men vi får se.


- tror att jag är sjuk

Mår inte alls bra, har ont i huvet, och jag har jätteont i mina öron(?), är trött i hela kroppen, hostar hela tiden och åååååååh. Så vi får se om jag går till skolan imorrn eller inte.

så otroligt vacker

- dag 2 - min första kärlek

Den första var nog Oscar Öhgren på dagis. Va jättekär i honom, jag sprang alltid runtoch försökte pussa honom hela tiden haha!

Men ett lite mer allvarligare svar, har aldrig varit riktigt kär.

- städa rummet!

Mamma fyller år på fredag och då får vi gäster så jag ska städa mitt rum nu och imorgon måste jag ner på stan! Tänkte inte säga mer än att jag ska städa så det får räcka med dehär ;)


- drar till skolan

CIAO!


- dag 1 - presentation av mig själv


Jag heter Carin Fältskog och är 14 år men fyller 15 i juni. Jag bor i den lilla staden Nyköping som ligger ca 10 mil från Stockholm, har bott här sen jag var ungefär ett eller två år. Innan det bodde jag i Katrineholm. Jag spelar fotboll och har gjort det i snart nio år. Jag spelar lite överallt på planen men är oftast antingen mitt-mittfältare eller mitt-back. Jag går i åttan i musikklass på borgmästarhagsskolan (borgis). Har betyg som jag är jättenöjd med och kämpar på med skolan för att senare kunna söka till ett bra gymnasium, kanske fotbollsgymnasium vem vet? Jag har ganska många bra vänner och dom skulle jag göra allt för. På min fritid så tränar jag oftast, annars umgås jag med mina vänner. Finns inte så mycket annat att göra. Jag är väldigt envis och jag har alltid rätt, även om jag har fel & min favoritårstid är sommaren, lätt.

När jag blir stor ska jag flytta till Miami. Där ska jag bo i en takvåning i tre-fyra år och sen ska jag flytta till ett stort hus vid stranden där jag ska bo med min man som ska va skitsnygg och sen ska vi ha tre barn och två hundar, en golden retriver och en tax. Vi ska ha två bilar, en lamborghini och en lancia. Drömma kan man ju, ellerhur?

- jag har det bra idaaaaaag

Ska dra till träningen om ungefär en timme, men ska inte träna. Är lite sjuk faktiskt, men det är en hemlighet. Är extremt glad inför träningen idag, vi får två nya spelare idag! :D GRYMT! Ikväll ska jag nog plugga, har redan fått 3 läxor! Måste lärarna börja med att ge oss läxor direkt efter ett lov? Men nu ska jag fixa ett inlägg till senare.




- torka

Jag har verkligen ingenting att blogga om just nu, så därför tänkte jag sno den här lilla grejen från filppa sarrións blogg, hoppas det är okej :)

30 utmaningar
dag 1 - presentation av mig själv
dag 2 - min första kärlek
dag 3 - det här åt jag idag
dag 4 - mina passioner
dag 5 - min bästa vän
dag 6 - det här hade jag på mig idag
dag 7 - i min handväska
dag 8 - den frisyr jag trivs bäst i
dag 9 - om jag blev tvungen att byta utseende med någon skulle jag byta med..
dag 10 - min favoritsport
dag 11 - min favoritresa
dag 12 - något jag saknar
dag 13 - mina favoritskor
dag 14 - något jag önskar att jag gjorde mer
dag 15 - det här får mig att gråta
dag 16 - mina rädslor
dag 17 - min favoritplats
dag 18 - min önskelista
dag 19 - mina drömmar
dag 20 - äckligaste stället jag varit på
dag 21 - mina svagheter
dag 22 - någon jag trivs tillsammans med
dag 23 - min familj
dag 24 - min favoritmusik
dag 25 - mitt rum
dag 26 - finaste stället jag varit på
dag 27 - mina starkheter
dag 28 - min favoritsak hemma hos mig
dag 29 - min favoritfilm/mitt favoritprogram
dag 30 - mitt smink

- bilder från igår





- sov hos nils igår

Vid nio ungefär igår så skjutsade pappa mig till Fanny nils, där var redan Maja och efter en stund så  kom Fanny kling dit också. Vi hade jätte mysigt, satt och spelade gitarr och sjöng och tog bilder och sen ville Maja fixa mig (jag ville ju också bli fixad såklart, he he) så då gjorde hon det. Därför ser jag kanske lite mer "extrem" ut, men bilderna blev bra och jag har ju så underbara vänner som är så jääävla vackra. Inte konstigt att bilderna blev bra, men dom kommer iallafall lite senare, orkar inte nu så det blev ett random bildval


- cup

Kom nyss hem från cupen och nu kollar jag på 17 again. Vet inte riktigt vad jag hittar på sen, kanske bara stannar hemma om tar det lugnt, men vi får se. Orkar inte skriva så mycket. Är på ganska dåligt humör.

- hemma

Sov hos Kajsa med henne och Sara igår, haha sjuk människa sjuk människa'. Men nu har jag iallafall kommit hem och snart kommer Alva hit och ikväll drar vi till Melinda och har mys med massa bruuudar. Nice!


- snart träning

Sitter och raderar saker från min mobil ihopp om att det ska bli snabbare. Om ungefär en halvtimme åker jag till träningen, 2 timmar bara fotboll idag, niiiiice. Inte direkt som igår med 1 timme fys.. Var helt död igår när jag kom hem till Alva, förresten så har vi två godisförbud nu, vi började idag och ska inte äta godis förns den 6 augusti.. Så vi får se om jag klarar det ;) Men nu måste jag byta om, seeee yaah


- äntligen!

Träning idag :D :D :D :D :D :D Fast det är äckelpass med antingen Pia eller Ylva. Men äh skitsamma, får iallafall spela lite fotboll igen :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D


- lite efter, men jag sitter i bilen och har ingenting att göra

Här är en sammanfattning av ditt 2010!

 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
ja
2. Höll du några av dina nyårslöften?
hade bara ett och det har jag glömt bort vad det va..
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej
4. Dog någon som stod dig nära?
nej
5. Vilka länder besökte du?
Spanien ♥
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
ja
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
27/6-3/7  
8. Vad var din största framgång 2010?
det började gå bättre med fotbollen
9. Största misstaget?
pojkar
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ja, men inget allvarligt
11. Bästa köpet?
biljetten till Spanien typ
12. Vad spenderade du mest pengar på?
godis..
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
fotbollen, vänner
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
billionaire, impossible, och massa fler
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
båda, men var mer positiv
16. Vad önskar du att du gjort mer?
tränat
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
ätit godis
18. Hur tillbringar du julen?
den har ju redan vart men med släkten
19. Blev du kär i år?
nej
20. Favoritprogram på TV?
Desperate Housewifes, Vänner, Vampire Diaries och 2 & ½ men
21. Bästa boken du läste i år?
brottskod försvunnen
22. Största musikaliska upptäckten?
vet inte
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
ja
25. Något du önskade dig men inte fick?
ja
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
va i Spanien och spelade fotboll och va med dom i lagen och skåningarna
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
slapp, lite sportig kanske
29. Vad fick dig att må bra?
fotbollen, vännerna
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Jesus Navas
31. Vem saknade du?
massor, men Tim från cupen förra året och alla härliga skåningar från Spanien
32. De bästa nya människorna du träffade?
Krille typ



härligabilder


- Sitter i bilen påväg hem!

Tycker faktiskt att det är ganska coolt att jag är inne på internet på datorn i bilen. Kommer hem någon gång inatt. Ska snart stanna och äta på mcDonald's. Efter det ska jag nog titta på någon film, men vi får se.


- fan

Sverige förlora på straffar, nu är jag sur.

jag saknar dig älskling :(

- bloggade igår men det försvann..

Sitter nu på hotellet och lyssnar på musik. Ska nog snart åka till sportbaren och äta och kolla på hockeyn. Sverige spelar ju JVM semifinal mot Ryssland idag, så jag ska nog sitta och heja lite där :)

Åker kanske hem till Nyköping imorgon, det beror på hur det går för min brors lag på matcherna som är kvar. Annars åker jag hem på onsdag. Va på stan förut idag också men köpte ingenting, fanns inte så många affärer här men mer än vad jag trodde faktiskt! 





som ett slag i magen som bara blir hårdare och svårare att ta för varje dag som går'

- sitter nog i bilen

Nu sitter nog jar i bilen påväg till Mora. Kommer hem på onsdag eller torsdag, bytte header igår, tryck f5 om det inte syns. Får se om jag kommer uppdatera något ifrån Mora. Vet inte hur bra internet funkar där.


- 2010

januari - hände inte så mycket, var mest med vänner och längtade till sommaren



februari - firade saras 15-års dag



mars - åkte till romme med skolan


april - började umgås med Alvasyster, köpte också min skolavslutningsklänning



maj - åt mycket choklad


juni - skolavslutning och cupen + födelsedagen i spanien


juli - va mest ute på olika öar vid hånö med massa härliga vänner och jag blev brun (för att vara jag)



augusti - karnevalen och typ en festival, skolan började



september - stendörren med skolan och orientering med skolan



oktober - myskväll med alva och klasskonsert rocktema



november - träffade några av idolerna och va på cup (snyggt att bilderna vill ha samma storlek)



december - firade jullovet hos mig med härligt folk


+ NYÅR!

- god ny år!

Första uppdateringen 2011, nice! Sitter hemma hos Fanny med henne, Jenny, Gustaf och Anders. De andra har redan dragit. Grym kväll igår, kanske kan berätta om det senare om jag orkar men inte just nu. Har sovit ungefär 1 timme. Hehehe, busigt... Men nu ska jag vara lite social med dom som är kvar (:

RSS 2.0