- spelar lite


- ändrade lite

Jag gjorde en ny header iallafall. Den duger, inget speciellt men jag orkar inte ha nåt annat. Just nu sitter jag i köket och väntar på att kladdkakan som jag har gjort till min bror ska bli klar. Sen ska jag fortsätta kolla på OC.
FINASTE!

- nytt?

Funderar på om jag skulle slänga ihop en ny eader. Blir väl något liknande den jag har men med andra bilder. Vi får se om jag orkar.

- JAG VILL HA SOMMAR!

Åhhhh, jag vill ha sommar! Är så jävla trött på den här äckelvintern nu!
Jag va ju ändå ganska brun.

- kommer ni ihåg?

Kommer ni ihåg alla min olika headers?

och det här är inte alla..

- ingen mer uppdatering idag

Tror inte att jag kommer uppdatera mer idag. Men jag har gjort två tidsinställda som kommer upp runt fyra och åtta. Uppdaterar imorgon om jag orkar :)
saknar dig

- hos emlan!

Sitter i Emelies rum och lyssnar på underbar musik! Hon står i duschen och när hon är klar ska vi ta bussen till stan för hon skulle fixa något och sen ska vi till Johan. Ikväll ska jag ha myskväll med mami. Så vi ska antingen äta ute på restaurang eller så skulle vi beställa hem och titta på någon film. Blir bra på båda sätten! Måste plugga lite också för på måndag börjar ju skolan igen... Inte kul. Men jag har inte så mycket kvar på hemkunskapen så när det är klart så går det ganska fort för då är det bara fysikarbetet jag måste göra och det är kul så det går bra! Men nu ska jag fortsätta sitta vid facebook och inte göra någonting :)
gammal bild

- seeg

Jag käner mig så jäävla seg idag! Borde egentligen göra klart hemkunskapfrågorna, men jag orkar inte. Ska fixa dagens utmaning som jag inte har orkat göra på ungefär ett år sådär. Men först ska jag nog sova lite.

bild på mig och fanny bara för att jag saknar henne!

- Lisas sportlovscup (långt inlägg om fotboll)

Började med att vi hade samling där vi skulle spela vid 8. Då blev vi indelade i två lag. HBK vit och HBK blå. Jag hamnade i blå och vi hade våran första match 09.30 mot bissarna. Så vi bytte om och sen började vi värma upp. Jag var back i första matchen och fick spela tillsammans med Kajsa. Det gick riktigt bra den matchen för hela laget och vi vann med 2-1, mot bissarna! Snacka om att vi var överlyckliga!

Andra matchen vart mot något lag som jag inte kommer ihåg vad dom hette för vi har aldrig spelat dom dem någon gång förut. Den matchen var jag forward och de spelade så jävla fult! De var verkligen ute för att skada oss. Men vi vann iallafall med 2-0 och jag gjorde andra målet, kändes asskönt just för att de spelade så fult, hehe. Men eftersom vi hade vunnit två matcher då så visste vi att vi var vidare till kvartsfinal, men vi hade en match kvar och den var mot IFK. Från och med den matchen så fick jag stå i mål för våran målvakt hade ont i ryggen. Stackarn, men den sista matchen förlorade vi iallafall med 2-1. Lite surt men vi laddade om för kvartsfinal och då fick vi spela mot det andra HBK laget. Då lyckades vi vinna med 1-0. Haha, det kändes faktiskt riktigt bra eftersom vi var i semifinal nu!


I semifinalen fick vi möta samma IFK lag igen. Det var nog den jämnaste matchen på hela dagen och den slutade 0-0 (jag höll nollan mot ifk!!!) Men eftersom det var semifinal så gick det till förlängning i 3 minuter och då gjorde ingen heller mål så det blev straffar. Herregud vad jag var nervös inför straffarna, jag är ju inte målvakt egentligen så då blev du ju lite extra nervöst. Vi fick börja lägga och Kajsa tog den första. Det var så jävla coolt för det blev helt knäpptyst i hela hallen och sen satte hon den! Skitsnygg var den! Sen skulle dom lägga sin första straff och då gjorde dem också mål. Våran andra straff tog Emma och den var också skitsnygg! Men IFK gjorde mål på deras också så vi fick fortsätta med straffarna. Den treedje straffen tog Jeanette och den gick stolpe ut, sååå nära! Då blev jag ännu mer nervös, men jag rädda straffen!!! Så vi fick fortsätta och det blev ju bara mer och mer nervöst! Helena tog våran fjärde straff och hon gjorde mål, skitsnyggt i krysset! IFK gjorde också mål och så var det den femte straffen. Det tog Sofia och hon gjorde också mål. Sen var det IFKs tur igen, och jag räddade straffen! VI VAR I FINAL! Den glädjen man kände då är obeskrivlig, även fast det inte var en stor cup så kändes det som att vi hade vunnit vm eller något! Helt sjukt!

I finalen fick vi möta bissarna igen och de hade verkligen taggat om och vi var trötta eftersom finalen var precis efter semin så vi förlorade den med 4-1 men vi var ändå så himla glada. Vi kom ändå 2:a och vi kom före två division 2 lag! Underbart verkligen! Vårat lag kommer bli så jävla bra i sommar!


- hos emelie

Sitter hemma hos Emelie och orkar inte ta på mig tröjan. Hehehehe. Senare idag ska hon testa synen och sen skulle vi träffa några. Har inte bloggat på ett tag för jag har inte orkat. Men tänkte göra ett inlägg om cupen igår lite senare. Kanske kan bli roligt att läsa, men bara kanske. Men nu ska jag väl vara lite social mot henne eller nåt sånt.

- får rysningar

Helt klart värt att spendera 11 minuter för att titta på videon.

- hemma idag

Imorse när jag vaknade så mådde jag inte så bra. Så jag stannade hemma idag så får vi hoppas att jag mår bättre imorgon och speciellt på lördag för då har jag cup! Ska även försöka hinna städa mitt rum idag. omjag orkar.. Men jag måste nog för det ser förjävligt ut :(

- hahahahaha

Tror jag har tittat på den här ungefär 20 gånger nu, skrattar fortfarande!


- dag 24 - min favoritmusik

Just nu är det lätt denna låt!

- sjuk

Hola!
sitter i min säng och har nyss tittat på i rymden finns inga känslor. Hade matte-prov del 1 i skolan idag, gick jättebra. Men jag va tvungen att skippa dom två sista lektionerna för jag kände mig jättehängig. Så nu sitter jag här men massa papper och snyter mig varannan sekund. Kul.. Aja imorgon har vi friluftsdag men vi får se om jag orkar gå på den, anars stannar jag hemma.


- dag 23 - min familj


Casper Fältskog, min bror
Han spelar hockey i Södertälje och bor där i veckorna och hemma i nyköping på helgerna. Han är två år äldre än mig, 94 för er som inte förstod det.


Mia Fältskog, min mamma
Mina föräldrar har nyss flyttat isär och jag bor hos min mamma i veckorna, + varannan helg.


Mikael Fältskog, min pappa
Jag bor hos mig pappa varannan helg.

- wow dagens utmaning - 22 någon jag trivs tillsammans med

Jag trivs med alla mina vänner, men den jag trivs bäst med är nog alva, men vi umgås inte så ofta längre tyvärr, ingen av oss har typ tid och det är jättetråkigt :( Men några andra jag verkligen trivs med är Fanny Klingfeldt och Maja Näslund. Båda är så sjuka men kan ändp vara seriösa om det behövs. Det finns ju maaaaaassa fler som jag också trivs grymt bra med, men om jag ska skriva alla dom så kommer jag aldrig bli klar. 



- hemma

Kom hem från Maja vid halv tio ungefär. Gårdagen var riktigt rolig och så. Vid tre så gick alla som inte hade somnat upp till huset och jag stannade kvar i stugan och tvingade mig själv till att somna eftersom jag skulle upp tidigt imorse för jag skulle åka med Fanny in till stan vid nio. Vid fem har jag träning så då ska jag dra till rosvalla men innan det ska jag städa mitt rum och plugga lite grann.
ge mig <3<3<3<3<3

- bloggar inget i helgen tror jag

Snart ska jag och Fanny dra iväg till henne där jag sover inatt, och imorgon ska vi iväg till Maja och sova där och sen är helgen slut :o så kommer förmodligen inte blogga något alls i helgen. Och ingen bild får ni nu heller, fan vad trkig min blogg är, förstår helt ärligt inte hur man kan vilja läsa den, men tack för att ni gör't :)

- dag 21 - mina svagheter

Det beror ju på vad man tar som svagheter. Mina svagheter om man kollar på idrottssvagheter så är det nog att jag är så lätt. Det är inte så svårt att möta mig i en närkamp för jag flyger väldigt lätt, fast jag gör ju mitt bästa för att inte göra det ;)

Men om man tänker mer svagheter överlag så är det nog att jag är ganska lättpåverkad. Jag är både envis och lättpåverkad, hur går det ihop? Iallafall så är jag det och det är ju inte alltid så bra. Jag är nog mest lättpåverkad när det handlar om typ killar eller sms och sånt, ibland skriver jag utan att tänka på vad jag skriver ;)

random bilder, men jag gillar dom :)

- sanningar

1. Jag stör mig otroligt mycket när folk säger fel på en och ett eller när folk säger fel på han/honom eller hon/henne. Jag måste rätta den som har sagt fel, annars kan jag gå och tänka på det i flera dagar. Det är ju kanske inte alltid så bra och folk brukar bli ganska irriterade..

2. Jag är nästan alltid hungrig. Jag kan precis ha ätit och ändå vara hur hungrig som helst. Sjukt.

3. Serier är nog det bästa som finns enligt mig. Det är ju liksom som en långfilm som aldrig tar slut!


- dag 20 - äckligaste stället jag varit på

Jag har ingen aning faktiskt. Har inte varit på så äckliga ställen, tur det ;)


- borde ha pluggat i två timmar nu..

Men jag har inte ens börjat, orkar inte. Så det blir väl antagligen sitta uppe till ett inatt och skriva, sen inte orka gå upp imorgon bitti och komma försent till första lektionen. Som vanligt alltså. Nej skoja bara, men jag ska iallafall plugga nu så att jag kommer någonstans med arbetet, har hela VG & MVG delen kvar. Men dom går nog ganska snabbt att göra! hoppas jag...

kände för att lägga ut en bild på mitt vackra rum. Fast nu har jag städat lite så det ser iallafall bättre ut.


- wow jag uppdaterar

Va ett tag sen jag uppdaterade ordentligt och inte bara gjorde 30 utmaningar så jag tänkte göra det nu. Ska nog sätta mig och titta på en film (sova) och ikväll ska jag jobba med mitt so-arbete eftersom träningen är inställd :(


RSS 2.0